Snelmenu

Sugarchallenge Original dag 14 is done!

YOU ROCK!

Ook dag 14 zit erop en is volbracht, well done! Je mag echt trots op jezelf zijn, inmiddels ben je namelijk al 14 dagen suikervrij onderweg!

De beloning van vandaag komt uit de oude doos…..

3 Responses to Sugarchallenge Original dag 14 is done!

 1. Marian 30/09/2018 at 21:24 #

  Ook wij eten al een tijdje biologisch waar het gaat. Ons vlees betrek bij de Schotse hooglanders gras gevoerde koeien antibiotica vrij. Bevalt prima. Ook de rauwmelkse kaas is erg lekker. Het wordt thuisgestuurd diep ingevroren .

  De challenge gaat goed, ik heb een langdurig verlof genomen dus alle tijd om te koken.😄
  Ik heb alleen wAt moeite om niet op de weegschaal te gaan staan😂😂

 2. Frieda Huinink 21/01/2018 at 21:57 #

  Gelukkig hebben mijn man en ik al jaren geleden besloten dat zo lang onze portemonnee het aan kan, we biologisch eten. Ik at al niet veel koolhydraten, het afkicken gaat momenteel makkelijk. Mijn lijf is aan het verbranden geslagen, ik pas al een broek die niet lekker meer zat. Dus trots op mezelf. Ik merk ook dat ik minder tussendoor trek heb en voldoende heb aan de maaltijden. Het klopt dat op de momenten dat ik anders een klein zakje chips zou pakken (avonddienst op mijn werk) de moeilijkste momenten zijn, wat dan meer te maken heeft met die gewoonte dan hongergevoel. Daar komt dan de wilskracht even kijken om niet te doen. Tot nu toe nog steeds gelukt!

 3. Elise Hermelink 22/01/2017 at 19:59 #

  Met het suikervrij eten gaat het prima!????
  Met de beweging, ik wandel, gaat het ook steeds beter.
  Alleen mijn lichaam heeft veel moeite met het afkicken. Ik heb veel problemen met mijn darmen. Maar ik vertrouw erop dat dat deze week beter zal gaan!????????

Geef een reactie

" "